Kontakt osoba za više informacija Matej Mikulić

matej.mikulic@agrra.hr

099 880 3479

Javna kampanja br. 3 SuDjeluj-poticanje socijalne inkluzije kroz sport

Home | Novosti
|

Uncategorized

| 10 rujna, 2021
Javna kampanja br. 3 SuDjeluj-poticanje socijalne inkluzije kroz sport

 

Dana 04.09.2021. godine u Benkovcu je održana javna kampanja 3. projekta SuDjeluj-poticanje socijalne inkluzije kroz sport za dijecu,mlade i njihove obitelji.

Tema javne kampanje je bila Obiteljski višeboj.

Ciljana skupina ljudi koje je ova javna kampanja obuhvatila su dijeca, njihove obitelji i šira lokalna zajednica.

Javna kampanja je osigurala poligone za natjecanja i opremu prilagođenu sudionicima i njihovoj dobnoj skupini.

Sudionici radionica su sudjelovali u raznim aktivnostima (natjecanje u povlačenju konopa djeca protiv roditelja, natjecanje u skakanju s vrećama, povezima na očima, štafeta itd.)

Završetkom javne kampanje izvršila se dodijela medalja i pehara svim sudionicima i pobjednicima natjecanja, te su se sudionici osvježili uz prigodan catering.

U sklopu projekta Javna kampanja 3 je održana na otvorenom, na igralištu Srednje škole kneza Branimira,  kojom se promovirao i potaknuo aktivan život dostupan uvijek i svima za različitu starosnu dob.

 

Cilj projekta je potaknut razvoj pozitivnih stavova i vrijednosti, vještina i kompetencije, radne sposobnosti te vještina koje će razviti i unaprijediti socijalnu uslugu na području grada  Benkovca kao i potaknuti socijalnu uključenost.

 

Nositelj projekta: Društvo sportske rekreacije“Talent“, a partneri projekta su Hrvački klub Zadar i Agencija za ruralni razvoj Zadarske županije AGRRA.

Vrijednost projekta je 1.499.900,00 a njegovo trajanje je 24 mjeseca.

 

 

Leave a Comment